maanantai 13. huhtikuuta 2015

Kutsuuko kesällä Pärnu? Pärnumajoitus auttaa!

Nyt alkaa olla viimeiset hetket miettiä tulevaa kesää ja sitä mitä kesälomallaan tekee. Jos kesäsuunnitelmat ovat vielä hakusessaan, niin mikset lähtisi Pärnuun? Pärnu on lähellä ja se ei turhaan ole saanut lempinimeä Pärnun kesäpääkaupunki.


Pärnussa viihtyy pidempäänkin ja ainakin kirjoittajan mielestä lomasta saa enemmän irti, kun yöpyminen tapahtuu jossain muualla kuin hotellissa. Ei hotelleissa sinänsä mitään vikaa, aamupala tulee nenän eteen ja muutenkin elo on varsin helppoa. Mutta jos on vähänkin enemmän hotelleja kolunnut ja haluaa kokea jotain muuta, on kotimajoitus se juttu. Aamiaiseksi voi tehdä ihan mitä vaan, kellonajalla ei ole niin väliä. Ja kun Pärnussa tulee kuitenkin syötyä kaupungin mainioissa ravintoloissa, ei välttämättä tarvitse keittiömahdollisuuksia.

Villa Sky, majoitus Pärnu, Pärnumajoitus
Huoneistoja joihin mahtuu 2 - 21 henkilöä!

Pärnu Majoitus on mainio sivusto, josta kannattaa katsastaa oman loman ajaksi edullinen huoneisto. Huoneistoja on joka kokoon ja ne mahdollistavat parhaimmillaan yöpymisen jopa isommallekin perheelle tai seurueelle. Mikä onkaan sen mukavampaa kuin viettää yhdessä iltaa aikuisten kesken ja laittaa lapset nukkumaan kaikessa rauhassa.

Pärnu majoitus, Pärnumajoitus, majoitu pärnussa, Pärnu
Huoneistoja ympäri Pärnua

Pärnu Majoitus tarjoaa erikokoisia ja erilaisia huoneistoja vuokralle ympäri Pärnun kaupunkia. Varustetaso vaihtelee jonkin verran, mutta niin myös hinnat. Kesäsesonki on luonnollisesti hieman arvokkaampaa, mutta niinhän se on myös hotelleissa. Ja jos vertailet hintoja, huomaat varmasti että neljä henkilöä yöpyy huoneistossa paljon edullisemmin kuin hotellissa vaikka miten laskisi aamiaisen hinnan korkeaksi. Pärnu tarjoaa kesäisin todella paljon koettavaa ja nähtävää, joten eipä sen yöpymispaikan tarvitse välttämättä mikään kuuden tähden setti olla.

Pärnusta on mainiot yhteydet eri puolille Viroa ja Riikaan pääsee autolla ja bussilla todella nopeasti, vaikka päiväretken ajaksi.

Tarkista oma majoitusmahdollisuutesi Pärnu Majoituksen sivuilta ja varaa oma lomasi heti!

Pärnumajoitus, Pärnu Majoitus, Majoitu Pärnussa, Majoitu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti